Mitt Liv Enligt Mig Själv

Alla inlägg under januari 2012

Av Ninnie - 13 januari 2012 22:27

NU jäklar börjar det dra ihop sig..



Hemma efter en dag flängandes ÖVERALLT!


Men nu är allt klart inför dopet och jag är relativt taggad!  

men NU kommer stressen över att jag glömt något viktigt som TEX dop klänningen eller att jag kommer sätter på mig klänningen ut och in och upp och ner   nä..suck..inga såna tankar nu!!

Sanna kommer hit imorgon vid 09.00 för då ska hennes hår fixas till! Och vid 10.00 (SENAST)lämnar vi lägenheten och far mot Asker för att förbereda församlingshemmet  HUA!!! Blir ju fan ännu mer stressad nu när jag tänker på hur mycket som ska med imorgon och är ganska rädd  att vi som sagt ska glömma någe  Men huvudsaken är att AMADEUS är med hihi^^ 


Och hur många som kommer imorgon vet jag inte längre, kanske ingen som kommer då ingen har hört av sig (kanske bara jag som är lite nojjig över att ingen ska komma?) Våra familjer ska komma iallafall och det känns ju kul i allafall   haha! Men det är väl ändå inte våran en sak att ringa runt bland dom bjudan IGEN och fråga om dom ska komma?? Jag menar har man fått en inbjudan och jag även frågat si så där sjuttioelvatusen  om dom ska komma och dom sagt ja så förväntar jag mig att dom kommer?  a ja..


känner mig lite smått illamående och skakig redan nu   Nä posetiva tankar nu NINNIE!! Jag brukar aldrig vara nervös men tror nog kanske att den värsta nervositeten är på väg att släppa och kanske en svag lättnad över att det om 24timmar är över och att vi kan blicka framåt ..


Nä..nu ska jag ta det lugnt och ta några djupa andetag och tänka bra tankar (lycka till)..Bloggar mer imorgon OM jag inte tuppar av där i kyrkan och slår huvudet i sten golvet och typ..kolar vippen  



TJAAAOOOOOOOOO


 

Av Ninnie - 12 januari 2012 20:51



*GÄÄÄÄSP*...


hellu alla blogg läsare, undrar vem som blev min 100e besökare idag då??   

Undrar vad som har gjort min blogg så speciell idag? för annars brukar jag bara ha runt 50-60 besökare   men idag har tydligen vart någe mer intressant som gjort att så många fler har vart inne och kika^^  Men jag har IOFS hittat min blogg på div sidor där dom tipsar om olika bloggar så så förskräckligt dålig kan inte min blogg vara..eller?  


Men men..kul med nya besökare! Välkomna! 


Har en överpigg Deus på golvet som har lärt sig att ställa sig på armbågarna och knäna samtidigt och har även kommit på att det går att gunga framåt, fast det kanske inte går så bra alla gånger då det kan sluta i en face-plant hahaha..men jag kör stenhårt på det här med att inte springa fram och putti nutta så fort han slår sig lite och börjar gråta, för oftast kommer han på när man fjantat med honom ett tag att det kanske inte gjorde så jäkla ont i allafall    Jag kanske är en jätte hemsk mamma som inte tröstar och gosar när han slår sig lite eller rullar över lite för snabbt så han slår huvudet i golvet (där det OFTAST är en filt i mellan) så han börjar gråta? men jag resonerar som så att han kommer få värre skador en lite ont i huvudet och pannan som då kommer vara mer värda att trösta! Och jag vill inte ha en liten grin-sill som börjar gråta för minsta lilla! SEN FÅR NI TYCKA VAD NI VILL! 


Hur tänker du och vad gör du när det kommer till tröstande?


Imorgon Marcus underbara pappa och fru och stannar tills på Lördag! Längtar massor och det ska bli super kul    Och tror Deus tycker det ska bli ännu roligare^^

Imorgon ska jag och sanna iväg och förbereda inför dopet och inhandla det sista och sen testa lite kläder och så..en tjej dag..a okej, Amadeus ska vara med men han får hålla sina åsikter för sig själv  hihihi...


Nä nu ska jag ut och göra en flaska Lälling till mini-fis och sen sätta ner arslet i soffan och invänta älskling som är i väg med några kompisar  


Bloggar mer senare eller ikväll!


TJAAAAAOOO

  


 

Av Ninnie - 12 januari 2012 14:42

 Adele-Someone Like You 

 

Hörde denna nyss på Mtv (dock inte första gången) men när jag såg videon så fastande jag för låten 

Men visst gör en video så mycket mer med en låt??!

Av Ninnie - 12 januari 2012 12:13


Godmiddag!


Slänger in ett snabbt blogg inlägg  Idag ska jag som sagt ringa prästen och boka tid med honom så vi kan hämta en nyckel, sen ska lägenheten städas (dammsuga & torkagolv)!


imorse blev jag förvånad över att jag inte tappade hår när jag borstade det   Men jag kan säga så till er som inte tror att jag tapat så mycket, När Sanna skulle dela upp mitt hår igår började hon skratta och fråga vrf jag hade rakat mig på sidan (?) va? frågade jag, så sa hon det igen men så kom jag på det är efter att jag tappat hår som det har blivit så där och då förstod hon vrf jag ar lidit så mycket över mitt håravfall  Men som tur är är det i underhåret så det syns knappt!! men ändå..men nu hoppas jag iallfall att det har vänt (tror ändå att det var pga stress) och att jag får behålla håret! och skule jag börja tappa igen så LOVAR jag att söka till VC!


Skulle nästan ha tagit kort på det igår så hade ni fått sätt   


Nä, nu ska jag sätta igång med allt som ska göras idag!


TJAAOOOOOOOOO

så länge

  


 

Av Ninnie - 11 januari 2012 23:44

WHIIIIIIIIIIIIIIII.......


Sitter med ny färgat hår och och JÄVLAR vad nöjd jag blev   Det fick bli knall rött (igen) men denna gång med svart under hår, love it  Jag använde mig av Syoss hårfärg som verkligen är super bra!! Rekomenderar starkt!


   


För mig som har väldigt tjockt hår, räckte det med 1 flaska av varje och då fanns det även kvar när när vi klara 


och nu sitter ni där, jaha..mm ja ja var det inte du som tappade så "mycket" hår?? 

Och ja, jag tappade hår men det är nog fan på väg att vända *lycklig* eftersom jag tappade knappt någe alls nu när jag färgade!


så nu känns det toppen att ha håret fixat till dopet, Tack Sanna  


Blev oxå lite ändring på "menyn" till dopet, Det blir bara sanna och mamma som kommer att baka då sanna redan bakat 5-7 kladdkakor och mamma gör glutenfritt!


Nu vill jag ha Fredag så marcus pappa han hans fru kan komma   Och sen lördag så minifis kan få han sin första egna stora dag   iiiii är super taggad inför dopet  


Nä, nu ska jag göra ett tappert försök att bli fet på chips och varm choklad..pfft..men lär nog fan inte lyckas 

Ska försöka slänga in en bild imorgon(idag torsdag) på hur håret blev  å ni får se resultatet!


Tjaaaaaooooo

&

GodNatt

  


Av Ninnie - 11 januari 2012 16:29

 Elsas värld


Denna serie är helt klart värd att titta på ^^ (tycker jag)!

jag följer den på datorn och varje avsnitt är mindre än 30min så det har ni tid med   


serien finns att följa på tv3 Play

Av Ninnie - 11 januari 2012 16:04

heeeeeeeeelluuu....



Sådär, halva veckan avklarad och imorgon blir det inte att sitta på arslet hela dagen!! Då ska jag nämligen ringa till prästen och boka tid så vi kan få nyckel till församlingshemmet där vi ha fika efter dopet, det ska fixas lite dekorationer och även planera lite annat! Jag har räknar ut att det är 52st gäster som kommer (då är alla barn med räknade) och dopet kommer gå ganska snabbt, ca 30min eftersom det är så många småbarn med som inte kan sitta still en ,längre stund  


Det som är så skönt är att vi har verkligen dom bästa vännerna och familjer man kan önska sig! Mamma ska baka gluten fri saker, Amadeus underbara Gudmor Sanna ska göra kladdkakor och Deus farmor och hennes karl ska baka tårtor och jag tror även om hans faster skulle göra något oxå(?). Så det känns jätte skönt att få hjälp med det! Vi har planerat att  vi ska köpa mackor och MASSA pålägg i olika smaker och former som fika till att börja med innan det blir bulle till kaffet ;)  


Jag känner mig ändå ganska lugn (kanske lite för lugn ) inför dopet..men som sagt! jag vill bara att detta ska vara över så vi kan gå vidare och planera framåt! 


Jag har sjukhusbesök den 19 som jag är svin nervös över, den 21 ska vi ha ljusparty och den 23 ska vi till BVC...phu..mycket att tänka på och komma ihåg!! Vi letar oxå förbryllt efter lägenhet eller ett mindre hus att hyra, inte för att det är jätte bråttom med med större lägenhet, men när vi väl hittar en så blir det flytt ;) men helst av allt är vi ute efter ett mindre hus att hyra, men vi tar en dag i taget!


fredag blir det en nervös dag av väntan tills jag får ett samtal från min under älskling! För då ska det nämligen tas ett beslut om han kan få fast jobb där han är nu eller om han får fortsätta arbetspröva eller om han helt enkelt blir flyttad! *nagel bitande dag*!!!


Amadeus förkylning har blivit mycket bättre, fast i morse när jag skulle hämta honom från sängen så möttes jag av ett jätte stort leende och snor i HELA ansiktet med även en jumbo buse i näsan..mmmm mysigt hahaha men han var som sagt lika glad för det   


NU ska jag städa upp leksaker och planera dagens mat..får se om Sanna kommer förbi senare så vi kan färga håret (om jag vågar), jag vill ju inte se ut som en tråkig gammal kärring i håret på deus stora dag på lördag  Nä, nu tillbaka till verkligheten och göra lite  nytta!!



TJAAAAAAAAAAOOOOOOOOO

så länge

 


   

Av Ninnie - 9 januari 2012 21:31

***


sådär..nu är det kväller hos familjen Sölving-Öberg  Mini-fis sover, älskling kollar på tv och jag läser bloggar med en påse jordnötsringar och en mugg varmchoklad bredvid mig! Får se om det hinns med en ny tatuering ikväll, skulle inte vara helt fel!  


Såg precis att det snöar massor ute och jag bli både glad och lite irriterad, jag menar, nu har det vart både jul och nyår över UTAN snö så då behöver inte skiten komma NU!!? Men som sagt, det är lite mysigt  med snö oxå  


Morgondagen blir nog ganska lugn, jag ska sitta och räkna ihop antal gäster som kommer på lördag och planera lite hur vi ska göra efter! Detta ska bli det bästa dopet   Och jag hoppas innerligt att ALLA håller sams UTAN att kasta onda blickar och kommentarer mot varandra! Och minsta lilla det blir från NÅGON så åker alla ut ur kyrkan så har jag och Marcus dopet SJÄLVA! nä men, jag vill verkligen att det ska funka och att folk kan lägga allt gammalt skit bakom sig i 30min för Amadeus skull!


Nä, nu ska jag gotta i mig lite mer jordnötsringa, och jag öpptäckte precis att chokladen är slut så den måste vi fylla på!!


Godnatt

&

TJAAAAAAAAOOOOOOOOOOO


 

Översätt bloggen

Ninnie Mini Öberg

Här hittar ni mig

Vårat Hjärta

                       

                   AMADEUS

 

                 2011-08-17

               3475g

               50cm

                         

 

                    Amelija

               

 

                 

       2013-09-17

           3390g

            49cm

 

 

 

lämna gärna erat tycke om Bloggen HÄR

Besöksstatistik

Nils Amadeus Junior

                  

Diamanda Amelija Natacha

     

Det Bästa som finns

   

Kärlek

                     10-10-10  

jag letar efter..

klockan är...

Några frågor?

10 besvarade frågor

Det Senaste jag skrivit

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

RSS

Havandeskapsförgiftning

Amadeus på nyheterna

MIN systers blogg


Ovido - Quiz & Flashcards